For de med stor interesse for golf – spill golf i England

Et av de viktigste idealene i golf er fellesskap eller respekt for lagkamerater og selve miljøet. Hvis det er ett positivt aspekt ved denne aktiviteten, er det ærligheten som kreves av hver spiller der golfspilleren er sin egen lærer og dommer. Er dette noe som appellerer til deg kan du oppleve golf i fellesskap i virkelige vakre omstendigheter.

En opplevelse for livet

England har noen av de beste golfbanene i verden og er ofte vertskap for store turneringer som European Tour og andre internasjonale golfmesterskap. Det finnes et bredt utvalg av golfbaner i England, fra utfordrende linksbaner til vakre parkbaner.

Fly til London og opplev alt fra historiske begivenheter til lekre golfbaner. Buckingham Palace, Tower of London og British Museum ligger alle i nærheten. Londons rike historie er tydelig overalt. Besøk Borough Market, Notting Hill og noen av de berømte pubene, og la deg fascinere av galleriene og utstillingene. Etter dette vil du bli like fengslet av Englands golfhistorie og vakre golfbaner. Med så mange flotte baner i nærheten, som Selsdon Estate Golf Club, Stoke Park og The Grove, er London nesten en skjult skatt i golfverdenen ifølge denne siden.