For de som liker Formel 1 – reis og opplev din favoritt-motorsport

Hvis du liker Formel 1, og er glad i å reise, kan en sportsreise med Formel 1 som høydepunkt være noe for deg! På en slik reise kan man se og oppleve nye destinasjoner, i tillegg til å oppleve favorittsporten på nært hold.

Formel 1-destinasjoner

I løpet av en Formel 1-sesong er det mange løp, og det er Formel 1-konkurranser i mange forskjellige land og kontinenter. Mange konkurranser foregår også i Europa, som Storbritannia, Østerrike, Belgia og ikke minst Monaco.

Destinasjoner med kort flytur unna, gjør at man også kan kombinere Formel 1 med for eksempel en weekend-tur. Uansett om du foretrekker strandliv eller byliv så finner du garantert noe for deg. Klikk her for å finne noe spennende som passer for deg eller vennegjengen din.

Unik opplevelse

Å se Formel 1-løp som tilskuer på tribune er en unik opplevelse. Sporten er omtalt som verdens mest prestisjetunge motorsport, og her er det garantert entusiastiske tilskuere. På tribunen vil man se biler som konkurrer med en fart på opptil 370 km/t. En slik sportsreise gir deg mulighet til å møte andre mennesker som er like glade i sporten som deg. Her kan man skape nye bekjentskaper og minner for livet.