Kombinerer ferien med å se din favorittsport

Er du glad i å reise og samtidig har en sterk lidenskap for en spesiell sport? Da bør du vurdere å kombinere disse interessene. Velg en destinasjon der du både kan se kulturelle severdigheter, shoppe, nyte god mat og drikke, og se din favorittsport live.

Sportsreiser

Sportsreiser har økt i popularitet de siste årene, for reiseglade nordmenn har oppdaget mulighetene en sportsreise gir. Opplevelsen av å se en fotballkamp på nært hold på en av Europas største tribuner blant tusenvis av elleville fans, kan selvfølgelig ikke sammenlignes med å se den på skjerm. Heller ikke det nærværet av fart og spenning i kombinasjon med stil og eleganse som motorsport tilbyr.

Sport live er magi

Det er spennende å se sport på TV, men det er først når det oppleves på nært hold og deles med tusenvis av andre, at sport blir magi. En fullsatt tribune kan skape en berusende stemning få andre tilstelninger kan måle seg med.

Destinasjoner

Velger du sportsferie gir du utenlandsturen en ekstra nerve. Du velger selv om du ønsker å kombinere turen med strandliv eller storby, for det finnes et bredt utvalg å velge mellom. Dra på sportsferie og opplev din favoritt idrett live. Du får garantert en opplevelse for livet.